fbpx

Challenge
hypertrofie

Starterspakket

Persoonlijk TrainingsPlan

Wekelijkse coachingsessies

Toegang tot de All-in-one app

24/7 Contact met de coach

Voedingsadviezen

Eind resultaat

Ben je klaar voor verandering?

Je hebt de afgelopen jaren verschillende diëten en trainingsmethodes geprobeerd, maar vaak weinig tot geen resultaat geboekt. Je bent de controle kwijt over de richtlijnen die je moet volgen en je wilt duidelijkheid over wat je moet eten en hoe je moet trainen voor resultaat?

Wil je meer spiermassa kweken en sterker worden?!

Dan is dit je kans!

 

De Challenge voor maximale Hypertrofie is NU beschikbaar. Er is maar
een beperkt aantal plekken dus meld je snel aan!

Wat is de challenge?

Deze challenge van 6 weken is gebaseerd op de trainingsmethode Hypertrofie. De Hypertrofie Challenge is bedoeld voor sporters die moeite hebben om kracht en spiermassa aan te komen. Naast training is het belangrijk goed op je voedingsinname te letten en deze onder controle te hebben. Door middel van ‘Food’ , app van Virtuagym waar de coach toezicht op heeft, zal je inzicht krijgen over je voedingsinname.

Maar Fitness en Voeding is niet alles! De coach zal jouw helpen met een obstakels te doorbreken en gelukkiger te leven.

De coach is hiervoor 24/7 bereikbaar via FB Messenger. Twijfel niet vragen te stellen, hoe meer je weet hoe beter je progressie is!
Maar dat is niet alles, er wordt een wekelijkse coaching sessie ingepland waarbij alles besproken wordt om Maximale progressie te behalen!

Weinig coaches bieden je de kans om wekelijks feedback te geven waarbij er persoons specifieke aanpassingen aangebracht kunnen worden. Dit is ontzettend belangrijk voor optimaal resultaat. Wees verantwoordelijk en eerlijk.

Wat zit er in de challenge?

Welkomstpakket

Bij start van deze challenge ontvang je een mail met een Welkomst pakket (PDF) als bijlage, hierin worden een aantal punten besproken.
Dit pakket is als opstart voor challenge om jouw opweg te helpen.

t.w.v.

GRATIS

Persoonlijk trainingsPlan

Het trainingsschema die jij gaat volgen is een bewezen trainingsmethode voor Maximale Hypertrofie. Deze word afgestemd op jouw lichaam, voorkeur en situatie.

t.w.v.

€30,-

Wekelijkse coachingsessies

Er zal wekelijks een telefoon gesprek gepland worden om de verlopen week te bespreken, zo zal alles ter sprake komen wat nodig is. Op deze manier is de coach op de hoogte van je mentale toestand en kan hier dan ook bij ondersteunen.

t.w.v.

€75,-

All-in-one app

Gedurende 6 weken van de Challenge heb je toegang tot de Virtuagym app waar het trainingsschema te vinden is, maar ook gemeten gaat worden. Met deze app ben je verbonden met de coach en zal hij ook toegang hebben toch jouw trainingen, gewichten en metingen.

t.w.v.

€35,-

24/7 contact met de coach

Wanneer je een oefening niet begrijpt of een vraag hebt over voeding, dan is de coach altijd bereikbaar via FB Messenger en zal zo spoedig mogelijk jouw vragen beantwoorden.

Twijfel niet vragen te stellen, hoe meer je weet hoe beter je progressie is! De coach zal binnen 12 uur op je bericht reageren.

t.w.v.

€90,-

Voedings-
adviezen

Your Vision Coach werkt niet met dieeëten. Dieeëten zijn gericht op korte termijn afvallen / aankomen en de meeste zijn zelfs ongezond.
Your Vision Coach streeft naar effect voor een langer termijn. Een levensstijl die aangehouden kan worden en waarbij geen extreme ristricties tersprake komen.
Door middel van ‘Food’ , app van Virtuagym waar de coach toezicht op heeft, zal je inzicht krijgen over je voedingsinname.

t.w.v.

€150,-

Eind resultaat

Your Vision Coach streeft naar effect voor een langer termijn. Tijdens dit process wordt jou de 5 belangrijkste pillaren aangeleerd.
Training, Voeding, Gedrag, Ontspanning en Lichaamsbewustzijn.

t.w.v.

ONBETAALBAAR

Totaal pakket

Om te groeien komt er meer bij kijken dan alleen een trainingsschema. Deze challenge is bedoeld voor sporters die moeite hebben met het aankomen van spiermassa en sporters die net even een stapje hoger willen.

Spreekt deze challenge jou aan? Wacht dan niet langer en meld je aan!

Het totale pakket heeft een waarde van

€380,-

 

 

NU BESCHIKBAAR