fbpx

Over mij

De coach

Over mij

Mijn verhaal.
Mijn missie.

Mijn naam is Arjan van der Kruijf en ik ben gecertificeerd Personal Trainer 4+ namens NL Actief.

Het verbeteren van iemand levenskwaliteit is altijd al mijn passie geweest, hierin wou ik groeien en kwam ik in aanmerking om van mijn passie mijn carrière te maken.

Zo begon ik aan ‘Sport, Bewegen en Gezondheid (SBG) Fitness’, dankzij deze studie heb ik de basis principes geleerd van Fitness en vervolgens de drang gekregen om mijzelf verder te blijven ontwikkelen d.m.v. verschillende cursussen.

Tijdens dit proces heb ik met veel genot mijn cliënten mogen begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Dankzij mijn verrijkte kennis over de jaren heb ik veel geleerd over mijn eigen lichaam en dat van mijn cliënten.

Zelf ben ik sinds mijn 15e al in de fitness en heb ik al flink wat plateaus kunnen breken! Dit heb ik natuurlijk niet kunnen behalen dankzij mijn voormalige coach en docenten van mijn behaalde papieren.

Na een jaar personal trainer te zijn in Basic Fit te Sneek merkte ik dat persoonlijke begeleiding in het openbare fitness niet optimaal is. Zo kwam IGOFIT op mijn pad, een Personal coaching studio waar alleen 1-op-1 wordt begeleid met alle materialen tot je beschikking. Op locatie training? Bezoek dan www.igofit.nl en ga aan de slag met jouw persoonlijke vitaliteit – of gezondheid doel met een deskundige coach en trainer. Ik ben werkzaam in Grou 😉

Wil jij je zekerder voelen over je lichaam? Afvallen, vitaler worden of meer spierdefinitie? Wil jij een stok achter de deur hebben en resultaat behalen samen met mij? Ik ben een coach die om jou geeft en samen gaan wij voor resultaat.

 

Kies dan voor Your Vision Coach!

Arjan van der Kruijf