Over mij

Health coach

Expert op het gebied van leefstijl

Wat doet een Health Coach?

Lekker in je vel zitten begint met goed voor jezelf zorgen. Echter lukt dit niet altijd doordat we vaak geleefd worden door allerlei verplichtingen. Met ontevredenheid over je gezondheid als gevolg.

De Health Coach is een expert en adviseur op het gebied van een gezonde levensstijl. Er word gecoacht op beweging, gezonde voeding, mentale gezondheid, gedragsmanagement, slaap kwaliteit en time management.

Met een Health Coach als stok achter de deur investeer je in jouw duurzame gezondheid.

De Health Coach helpt je verder bij vragen en gedachten zoals:

  • Hoe kom ik fysiek en mentaal beter in balans?

  • Hoe word ik energieker?

  • Hoe kan ik door middel van sporten en voeding mijn weerstand verhogen?

  • Wat maakt dat ik niet lekker in mijn vel zit?

  • Hoe kom ik van mijn ongezonde leefstijl af?

  • Welke gezondheidsadviezen kloppen?

  • Waarmee moet ik beginnen om een gezondere leefstijl te ontwikkelen?

Over mij

Mijn verhaal.
Mijn missie.

Hi,

Mijn naam is Arjan van der Kruijf en ik ben gecertificeerde Personal Trainer 4+ namens NL Actief en gecertificeerde Health coach namens Chivo Kennisinstituut vitaliteit & leefstijl.

Het verbeteren van iemand levenskwaliteit is altijd al mijn passie geweest, hierin wou ik groeien en kwam ik in aanmerking om van mijn passie mijn carrière te maken.

Zo begon ik aan ‘Sport, Bewegen en Gezondheid (SBG) Fitness’, dankzij deze studie heb ik de basis principes geleerd van Fitness en vervolgens de drang gekregen om mijzelf verder te blijven ontwikkelen d.m.v. verschillende cursussen.

Tijdens dit proces heb ik met veel genot mijn cliënten mogen begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Dankzij mijn verrijkte kennis over de jaren heb ik veel geleerd over mijn eigen lichaam en dat van mijn cliënten.

Zelf ben ik sinds mijn 15e al in de fitness en heb ik al flink wat plateaus kunnen breken! Dit heb ik natuurlijk niet kunnen behalen dankzij mijn voormalige coach en docenten van mijn behaalde papieren.

Na een jaar personal trainer te zijn in Basic Fit te Sneek merkte ik dat persoonlijke begeleiding in het openbare fitness niet optimaal is. Zo kwam IGOFIT op mijn pad, een Personal coaching studio waar alleen 1-op-1 wordt begeleid met alle materialen tot je beschikking. Op locatie training? Bezoek dan www.igofit.nl en ga aan de slag met jouw persoonlijke vitaliteit – of gezondheid doel met een deskundige coach en trainer. 

Wil jij je zekerder voelen over je lichaam? Afvallen, vitaler worden of meer spierdefinitie? Wil jij een stok achter de deur hebben en resultaat behalen samen met mij? Ik ben een coach die om jou geeft en samen gaan wij voor resultaat.

 

Kies dan voor Your Vision Coach!

Arjan van der Kruijf

Over mij

REFERENTIES

© Your Vision Coach 2020 Alle rechten voorbehouden.

Oriëntatie gesprek

Heb je nog vragen of ben je vastberaden om aan de slag te gaan? Vraag nu een gratis intake gesprek aan door het contact formulier in te vullen.

Contact

Your Vision Coach
Arjan@yourvisionpt.nl
0627433303