fbpx

Waarom

Online coaching

Wat kan je verwachten?

Het is u wellicht de afgelopen jaren niet ontgaan. De sportscholen worden low-budget en dit gaat ten koste van de fitness begeleiding op de vloer! Als gevolg hiervan krijgen de leden te weinig kennis om een variatie aan oefeningen te doen en met een periodisering te werken. Met Online coaching word je door een Online Personal coach begeleid naar jouw doelstelling. Of dit nu is afvallen, strakker figuur, aankomen, spiermassa- of kracht opbouwen of een conditionele doelstelling is, een Online coach gaat jouw daar bij helpen!

Bij inschrijving wordt er een vragenlijst gestuurd naar je E-mail waarin een aantal persoonlijke vragen worden gesteld zodat wij een goed beeld hebben van wie jij bent en wat voor doelen er behaald kunnen worden.

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Deze gegevens zullen niet openbaar of aan derden worden getoond. Bij afsluiting van een dienst in de webshop ontvang je een activatie mail van Virtuagym om de app in te stellen. Binnen 24 uur zal je een intake formulier ontvangen op de mail met daarin een aantal vragen zodat de coach een goed beeld krijgt van de situatie. na evaluatie van de intake formulier stuurt de coach een Body Rapport op over de actuele status van jouw lichaam. Met dit proces mee zal de coach het trainingsschema voor je opstellen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan!

Top 10 redenen voor online Leefstijl coaching

1.

Sport specifiek of evenement specifiek –  of het nu een training voor een marathon is of een plan om in vorm te komen voor een bruiloft, de coach kan je helpen om jouw doelen binnen de tijdperiode te bereiken.

2.

Speciale behoeften –  Mensen met specifieke gezondheidsproblemen, variërend van diabetes tot osteoporose geven vaak de voorkeur aan specifieke begeleiding en richtlijnen bij het starten en/of onderhouden van sport/trainingsprogramma.

3.

Toezicht –  Trainers bieden een grote steun voor het kiezen van de juiste vorm van training en begeleiding, alsmede het geven van persoonlijke feedback over de voortgang.

4.

Blessure herstel –  Werken met een trainer kan jou helpen bij een veilige terugkeer van een blessure.

5.

Consistentie –  Werk slimmer, niet harder. Intensiteit, tijd en vasthouden aan je programma zijn middelen voor het bereiken van jouw doelstellingen.

6.

Effectieve en efficiënte workouts –  Jouw tijd is ook kostbaar … Maak optimaal gebruik van tijd door een programma te volgen die de trainer speciaal voor jou heeft gemaakt om ervoor te zorgen dat jij jouw fitnessdoelen bereikt.

7.

Gedrag –  De coach leert je het belang van routine en zorgt ervoor dat dit voor lange termijn is om te onderhouden.

8.

Veiligheid –  Door te leren hoe je de apparatuur veilig kunt gebruiken en met behulp van een juiste houding en uitvoering kun je blessures voorkomen.

9.

Motivatie –  Laat je inspireren! De coach kan je dusdanig motiveren zodat je een niveau in jouw training bereikt dat je alleen veel moeizamer zou bereiken.

10.

Resultaten, resultaten, resultaten –  Statistieken bewijzen dat degenen die werken met een coach niet alleen resultaten zien, maar dat zij ook veel gemotiveerder zijn.

Meer voor minder.

Goedkoper dan een trainer in de sportschool!

1-op-1 training met een personal trainer in een sportschool of studio is erg prijzig, vooral wanneer je vaker dan een keer per week wilt trainen voor optimaal resultaat.
Een maand online coaching kost bij Your Vision Coach minder dan twee uur 1-op-1 training bij de gemiddelde personal trainer.

Niet aan gelimiteerde tijden vast zitten.

Trainen wanneer het jou uitkomt!

Aangezien online coaching niet 1-op-1 op locatie is kan jij trainen wanneer het jou uitkomt.
Geen problemen met agenda’s op elkaar afstemmen.
Je betaald niet voor trainingen die je moet afzeggen op het laatste moment. Geen gehaast uit werk omdat je snel door moet naar je PT sessie, maar juist alles op je eigen tempo doen.