Dit zeggen anderen

Testimonials

Zij gingen je voor.. nu is het jou beurt

Afvallen zonder dieet

Afgevallen zonder dieet

Johan H.

Pas toen Arjan op mijn pad kwam leerde ik pas echt wat krachttraining inhield. Waar anderen je snel loslaten, blijft Arjan vasthouden aan je doel. En dat op een manier die je enthousiast maakt om door te gaan. Ook op momenten wanneer je in een dip zit.

Hij leerde mij vertouwen te hebben in mijzelf en te focussen op het einddoel met daarbij een goed bedachte volgorde van trainen en het hebben van een juiste lichaamshouding.

Daarnaast wordt je door een goeie app en persoonlijk aandacht op een slimme manier gecoacht en gecorrigeerd zodat je echt verbaasd bent dat je heel veel uit jezelf kan halen. Ik kan zo’n gedreven coach die passie heeft voor zijn werk aan iedereen aanbevelen!

14-05-2020

Tiny B.

Doel gericht, werkt persoonlijk en is erg begripvol. Het resultaat wat ik heb behaald is verbluffend. Ik voel mij niet alleen fysiek fitter, maar ook mentaal sterker in mijn schoenen. Ik heb geleerd om realistische doelen te accepteren en te behalen. Arjan is de Personal Coach die ik aan ieder kan aanbevelen.

03-05-2020

Jelmer Z.

Na vele pogingen tot afvallen kwam ik Arjan tegen. Tijdens de intake kreeg ik een duidelijk beeld van het traject waarbij er veel meer leefstijl aanpassingen voor mij nodig waren. Arjan heeft mij hierin perfect begeleid met als resultaat dat ik nu gezonder leef, lekkerder in mijn vel zit en inmiddels al 20kg afgevallen zonder dieet! Aanrader!

09-04-2020

Sara P.

In de periode van September t/m November heb ik Your Vision Coach als ruggensteun gehad en dit heeft mij ontzettend veel geholpen. Ik ben meer bewust over voeding en fitness! Dit gaf als resultaat van 32% vet naar 21% vet, afgevallen zonder dieet, ik voel mij al een stuk sterker in het leven.

18-03-2020

Dylan H.

Ik train nu al ruim 6 maanden met Arjan en kan het iedereen aanraden. Hij laat je voelen alsof je er echt toe doet in plaats van dat je een nummer bent. Hij heeft mij laten inzien dat er veel meer bij komt kijken dan alleen maar wat kracht training, zo heb ik leren omgaan met een gezonde voedingsinname en een betere leefstijl!

14-11-2019

Erik J.

Hij heeft mij geleerd wat de fundamenten zijn van fitness en waar ik met mijn leefstijl in kon bijsturen. Ik slaap beter, plan mijn tijd vooruit in, geniet meer van mijn rust en eet ik verantwoorder.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat, binnenkort start ik weer een periode van 3 maanden!

02-09-2020

Laureen F.

Dankzij de coaching van Arjan ben ik al 15 kg afgevallen en is mijn conditie sterk verbeterd. Na het proberen van meerdere diëten en steeds weer terugvallen op mijn oude gewicht voelde ik mij verslagen. Ik heb geleerd om mijn gewoonten onder controle te krijgen en te leren volhouden. 

21-08-2019

Dirk V.

Top trainer! Zo jong en al zo wijs, ontzettend veel van hem geleerd. Ik beweeg meer, eet vaker, slaap beter en geniet meer van de tijd die ik heb met mijn familie. Aanrader!

09-08-2019

© Your Vision Coach 2020 Alle rechten voorbehouden.

Oriëntatie gesprek

Heb je nog vragen of ben je vastberaden om aan de slag te gaan? Vraag nu een gratis intake gesprek aan door het contact formulier in te vullen.

Contact

Your Vision Coach
Arjan@yourvisionpt.nl
0627433303